เค้กที่มีสีสันเหมือนพรมที่มีขนปุกปุยน่ารัก แต่คุณต้องไม่อยากเหยียบมันแน่ๆ!!

อะไรจะดีไปกว่าการที่คุณได้ลิ้มลองรสชาติเค้กที่แสนอร่อยและถูกใจคุณเป็นที่สุด นอกจากจะทำให้คุณยิ้มไปทั้งวันได้แล้วการที่คุณได้ลิ้มลองของกินที่คุณต้องการก็เปรียบได้กับการที่คุณได้ทำภารกิจบางอย่างสำเร็จลุล่วงไปได้ด้วยดี แต่นอกจากรสชาติที่ดีแล้ว ความสวยงามในการตกแต่งออกแบบก็เป็นสิ่งสำคัญไม่แพ้กัน

Alana Jones-Mann เป็นนักออกแบบจาก Los Angeles ได้เริ่มทดลองตกแต่งเค้กของเธอในปี 2013. เธอได้สร้างสรรค์ผลงานชิ้นโบว์แดงของเธอที่มีสีสันสวยงามและมีหน้าตาดูคล้ายพรมที่มีขนปุกปุยอย่างน่าเหลือเชื่อ การตกแต่งของเธอเปรียบได้กับของตกแต่งบ้านที่มีสีสันสดใสช่วยเพิ่มระดับให้ตัวบ้านดูมีความทันสมัยมากขึ้น ตัวเองเธอได้เรียกเจ้าเค้กนี่ว่า “เค้กปุกปุย” ซึ่งเธอกล่าวว่ามันดูเรียบง่าย,สวยงาม แต่มันก็ดูคล้ายพรมจริง ๆ ฮ่า ๆ

เค้กที่มีสีสันเหมือนพรมที่มีขนปุกปุยน่ารัก แต่คุณต้องไม่อยากเหยียบมันแน่ๆ!!

#1

#2

#3

View this post on Instagram

🌈🌈🌈🌈🌈

A post shared by alana jones-mann (@alanajonesmann) on

#4

#5

View this post on Instagram

I meant to post this photo yesterday on International Cat Day, but due to some IRL issues we’ve been having with our own cat these past few days, I missed it. But, better late than never! I made these cute ice cream cakes for @ohjoy earlier this month. I have a tutorial for a non 🍦 version of them up on foodnetwork.com, if you’re interested (just search “Cat cake”). Separately, I just wanted to thank everyone who has reached out over these past few days to check in on our beloved kitty Minnow – it means so much. Minnow’s been in critical care in the hospital for the past 3 days, but is making some very necessary improvements and (fingers crossed) will be able to come home soon. I can’t wait to (gently) Elmyra him once he’s back!

A post shared by alana jones-mann (@alanajonesmann) on

#6

#7

#8

Photo By alanajonesmann.

(634)